„Smaki świata” w Caffe MOYA   WYDARZENIA

W koncepcie gastronomiczno-kawiarnianym Caffe MOYA debiutują dziś nowe produkty. Są to oryginalne kanapki – focaccia w stylu włoskim oraz orientalne fosette. Pozycje te, które dostępne na większości stacji paliw MOYA, znacznie uatrakcyjnią czas odpoczynku w trakcie podróży.

Fot. Moya

Sieć stacji paliw MOYA nieustannie rozwija swoją ofertę, aby dostarczyć klientom produkty i usługi w najwyższym stopniu odpowiadające na ich potrzeby. Z przystacyjnej gastronomii korzystają nie tylko kierowcy i podróżni, ale także lokalni mieszkańcy. To coraz bardziej popularne miejsca odpoczynku i spotkań towarzyskich.

Sieć MOYA przykłada dużą wagę do tego, aby posiłki w Caffe MOYA były świeże i dobrej jakości, a zróżnicowana oferta zadowoliła każde podniebienie. Kanapki, hot-dogi, zapiekanki czy hamburgery przyrządzane są na miejscu na pieczywie z certyfikatem „Clean label”, który jest gwarancją wysokiej jakości składników, bez dodatku konserwantów i środków spulchniających.

Teraz, na wybranych stacjach MOYA klienci mogą cieszyć się smakiem nowych przekąsek, inspirowanych popularnymi przysmakami z różnych zakątków świata.

Pierwsza nowość to focaccia na wybornym pieczywie, w akompaniamencie smakowitych dodatków. Focaccia Italiana z delikatną mozarellą, świeżym pesto i suszonymi pomidorami tworzy wyjątkową kompozycję, która przenosi do słonecznej Italii. Focaccia Americana z delikatną poledwiczką i chrupiącym ogórkiem to propozycja dla miłośników mięsnych przekąsek. Każda focaccia jest przygotowywana na miejscu, aby zapewnić najwyższą jakość. MOYA ma także propozycję dla miłośników kuchni z dalekiego wschodu. W ofercie Caffe MOYA, pojawiły się orientalne fosette z kurczakiem i aromatycznymi przyprawami.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.